Gratisdns – Dårlig kundeservice.

Jeg har igennem en kunde, skulle flytte nogle .com domæner væk fra GratisDNS, jeg har så ændret min mail adresse osv, så det hele stod i mit navn, herefter har jeg bedt om at for tilsendt auth koderne (Hvilket man skal for at flytte et .com domæne til ny udbyder).

Problemet er at jeg aldrig modtog disse auth koder, og jeg kunne også se at mit domæne stadigvæk er låst i whois requesten.
Jeg spørger så pænt i forumet om der er en som vil kigge på dem, her overtræder jeg så åbenbart en regel af deres, nemlig at gemme at skrive hvilket domæner det drejer sig omkring, jeg tænker at det var en kunde jeg skrev for, og derfor ville jeg ikke skrive domæne navne.

Fair nok, indlægget bliver flyttet til snik/snak, og jeg kommer til at spørge om hvorfor, wupti en advarelse, du skal læse forum reglerne!.
Jeg læser disse regler og bliver klar over at jeg glemte at skrive de domæner det drejer sig omkring, jeg oprettet et nyt indlæg og wupti nu er jeg udelukket for brug af deres forum.

Se det kalder jeg dårlig kundeservice, og så kan jeg godt li at Peter Larsen på hans blog skriver omkring DKHostmaster support kontra så mange andre. Hvad med at kigge indad før man skriver om alle mulige andre?

Sagen var i starten håndteret forkert af mig, men det lettest vil sku da være at skrive i mit indlæg, Kenneth, læs lige reglerne inden du poster du glemmer at skrive dit domæne navn, hvad er det?

Så kunne jeg havde skrevet domæne navne de havde undersøgt hvorfor at jeg ikke fik auth koder, og kunne vende tilbage til mig, så havde jeg haft en god oplevelse trods at der var en fejl til at starte med, og GratisDNS havde brugt langt mindre tid på mig.

Nu har jeg så istedet ringet ind til dem, og spørge hvorfor. Fik så at vide at jeg skulle sende dem en mail til deres support mail, og de skal nu undersøge hvorfor, det hele havde sku været meget nemmere også for dem, hvis de bare spurgte efter domænerne første gang.

Jeg vil for god orden skyld nævne at jeg driver www.posthuset.nu hvor du gratis kan for dit eget mailhotel. Her yder jeg også kun support via Forumet, jeg kunne aldrig finde på at smide en af forumet, for ikke at skrive hvilket domæne navne det drejet sig omkring, her vil jeg blot venligt spørge hvilket domæne?

Jeg tænker derfor at min næste service må være Gratis DNS hosting, for dette må jeg kunne gøre noget bedre.

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

You may also like...

2 Responses

  1. Et godt alternativ til GratisDNS er QuickDNS.dk. Deres system er mere enkelt end GratisDNS. Det eneste minus er at man ikke har mulighed for at købe domæner hos dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *