Gamle nyheder #1

Ny mus
Fik købt mig en MX1000 de havde den til 499 ude i elgigaten…
Publiceret af dalbjerg d. februar 01 2005 – 20:20:39

Nyheder fra østfroten…
Endnu engang er det blevet tid til engang nyheder herover fra.

Siden sidst har det været nytårsaften. Det forgik som sagt i Struer ved nogle af mine gl. venner. Første år uden jeg skulle ud og fyrer noget af. Følte sådan set ikke en særligt stor trang til dette. Ikke fordi det der var sket i Kolding, men syntes bare ikke rigtigt at jeg vil give penge til det.

Men øl, vin og spiritus skal der til, og ja jeg tog altså ikke ved lærer af de sidste par år. Dagen efter foregik med tømmermænd. Dog ikke noget som en omgang mac d. ikke kunne redde lidt op på.

Jeg er begyndt at arbejde igen, efter nytårsferien. (Wuhu fredag fri ). Ja vi har travlt på arbejdet i øjeblikket.

Min mormor har er også blevet et år ældre, vi var fejre hende på hendes fødselsdag d. 30/12. Det var en god dag. Med kakao og lagkage. MUMS.

Jeg var hjemme sidste weekend, det var jeg sådan set kun fordi jeg troede jeg skulle til lan, men det blev aflyst, men nu have jeg så bare planlagt en del ting jeg ville gøre. Bl.a. skulle jeg fikse en computer. Og så have jeg lovet en biograf tur, så jeg var også lige inde og se pusher 2. Syntes ikke den var super god, men der var reklame til solkongen, den skal jeg ind og se. Håber lidt den kommer til Herning omkring d. 4. Så tager jeg ind og se den der.
Publiceret af dalbjerg d. januar 26 2005 – 22:21:57

Nyheder fra østfroten (Vestfroten)
Så er det vist på tide til en ny gang nyheder.

Siden sidst er der desværre endnu et familie medlem som er gået blot. Denne gang dog mere naturligt end sidste gang. Nemlig min stedmors mor. Julen er vel overstået og jeg har fået en rejsetaske med hjul. DEJLIGT!. Den skal nok blive flittigt brugt. Nytårsaften bliver i struer. Jeg rejser tilbage til Malmö d. 2 januar.

Til sidst vil jeg ønske alle et godt nytår. (Glædelig jul er vi jo ved at være over.)
Publiceret af dalbjerg d. december 25 2004 – 19:44:24

Nyheder fra østfronten…
Så er det vist på tide med en ny gang nyheder fra øst fronten…

Jeg har siden sidst været til min morbrors begravelse. Det tog hårdt på mig at være til hans begravelse.
Han var desværre ikke den person jeg fik snakket mest med. Faktisk er min mors familie ikke den jeg se mest. Det hænger måske sammen med at min mor døde da jeg lige var 6 år. Men aligevel er det lidt af en skarm ikke at for snakket med sin familie. Jeg har aftalt med min kusine at vi vil til at se hinanden noget mere, så det ikke bliver forsent. Hendes dreng Oliver, var også vokset en del siden jeg så ham sidst.

Min morbror blev som sagt stukket ned i herning Læs mere her. Nu står der et oprør mellem midsbruger. Ja han har engang taget stoffer, men var på derværende tidspunkt clean for andet år. Og man måtte ikke tage stoffer på Hvilestuen. Ib havde sagt til ham den anden person flere gange at han skulle tage og gå, fordi der var mange andre tidligere midsbrugere, som var blevet clean. Det blev han sur over og stukket 2 personer ned.

Ellers er det gået i hånd i hånd herover. Jeg er i øjeblikket ved at rydde op, da jeg for gæste næste weekend. De gamle gutter fra IT & Elektronik afdeling kommer herover. Glæder mig meget til at se dem og hvad de ellers gå og laver.
Publiceret af dalbjerg d. november 20 2004 – 18:56:37

Ønskeliste
Min ønskeliste
Tryk på min ønskeliste for at se den, den popper op i en popup så husk at tillade dette, hvis du har en popup blocker på.
Publiceret af dalbjerg d. november 20 2004 – 12:59:27

“Om mig” siden
“Om mig” siden blev lige rettet til blandt andet blev min alder lige rettet til, samt tilføjet et par ekstra nummer til mig, da jeg har fået et fastnet nummer hjem til lejligheden…
Publiceret af dalbjerg d. november 17 2004 – 14:01:11

2 nye sider
Jeg har fået tilføjet mine domæner og mine computer. Disse indeholde en lister over mine domæner og mine computer, men det havde du jo nok gættet 🙂
Publiceret af dalbjerg d. november 17 2004 – 13:55:22

Serveren kører igen…
Så håber jeg sku at serveren kører lidt mere stabilt, end den har gjordt hidtil. Den har fået en ny system disk, og det se nu ud til at kører igen…
Publiceret af dalbjerg d. november 14 2004 – 23:02:12

Nyheder fra østfronten…
Syntes det var tid til en gang nye nyheder…
Sidste weekend hvad jeg i gylland. (29-31) og holde INC Party #9 ~ www.inetcafeen.dk Det gik sådan set meget godt og vi havde vist omkring 35 deltager.
Mandag fik jeg så at vide at min morbror var død, han var blevet stukket ned i Herning. Jeg må ærlig indrømme at det ikke var ham jeg snakkede mest med, men alligevel rammer det en. Han skal begraves på torsdag, så jeg tager til gylland igen på onsdag, og bliver derover til søndag / mandag ved ikke lige endnu hvor jeg tager hjem…
Nå det var vist også alt for denne gang… Hils de andre jeg kender.
Publiceret af dalbjerg d. november 06 2004 – 15:21:55

INTERNET!!!
Så lykkes det endeligt at for noget Internet.
Enhver der kender mig ved at jeg har været utroligt meget igennem de sidste 3 måneder uden Internet.
Men nu fik jeg så også rigtig Internet… (100mbit/s :)) alt der under er jo ingenting 🙂
Publiceret af dalbjerg d. oktober 14 2004 – 17:38:45

Møbler
Så fik jeg langt om længere købt mig nogle møbler. Seng, Sofaer og spisebord med stole… Så nu er jeg kørende hvad det angår så venter jeg på d. 1 Oktober, der for jeg Internet…
Publiceret af dalbjerg d. september 06 2004 – 17:52:34

Nyheder fra øst fronten
Alting gå som det skal, og nu har jeg også fået købt mig en seng, sofa og spisebord. Så nu skal jeg bare lige havde det hentede hjem alt sammen. Jeg venter dog stadigt på noget ordentligt Internet, det er ikke særligt fedt med 56k. Det sidste jeg hørte var omkring d. 1/10. Så kommer der en fin lille 1 gigabit linie til delingen mellem cirka 200 lejligheder. Så det skal nok blive godt….
Nu venter jeg bare på at banken siger ja, til at låne mig lidt mere, så jeg kan komme ud og købe en bil. Jeg gå kraftigt og overvejer en Peugeot 307HDI 2.0 ST.car…
Nå men jeg vil holde… Kommer for resten til gylland d. 28/8..
Publiceret af dalbjerg d. august 21 2004 – 18:42:05

Nyheder fra øst fronten
Jeg vil bare lige sige at alting gå godt. Og jeg er så småt ved at falde på plads, mangler dog stadigt, sofa, spisebord og seng. Men jeg har der fået bestilt sofa og spisebord nu. Så nu skal jeg bare ud i Ikea og for købt mig en seng. Jeg er også kommet godt i gang med mit nye arbejde.
Publiceret af dalbjerg d. juli 18 2004 – 15:01:45

ny hjemmeside
I dag fik jeg en ny hjemmeside. Hjemmesiden er baseret på PHP-Fusion, hvilket er et frygteligt nemt system.
Publiceret af dalbjerg d. juni 22 2004 – 21:42:51

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *