SMC Biler i Århus

Hvem skulle blive overraskede nå jeg siger at SMC Biler i Århus ingen service har?  Jeg havde håbet men nej de var ikke bedre end dem på Sjælland.

Jeg var derude med et løst bundplade på min VW Golf, og spurgte om de ikke lige gad sætte den fast?. Jeg fik så at vide at det havde de ikke tid til lige nu. (Nå man tænker på at de reklamere med deres Express Service, undre det mig noget at en opgave på 5-10 minutter det kan de ikke tage ind med det samme).

Jeg fandt derfor en anden mekaniker, som jeg uden at ringede til kørte ud til, og spurgte om de havde tid til at sætte den fast. 10 minutter senere kørte jeg derfra hvor den var sat fast. Den var flækket, så de havde sat den fast på en alternativ måde, men det er sådan set ligemeget, hovedsagen er at den er sat fast.

Den anden mekaniker er Auto Mester – GMC Auto. www.gmcauto.dk

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *