13 års fængsel

Retten i Viborg har bestemt sig til at manden der slog min morbror (Ib Brian Andersen) ihjel i Herning, skal have 13 års fængsel. Manden blev dømt for drab. Jeg overvåge retssagen i Viborg, og man kan sige mange ting, men jeg tro at nævningerne lagde mærke til at derunder retsagen blev sagt at han tidligere havde brugt en kniv til at stikke en anden mand ned.

Efter de fandt ham skyldigt, blev der oplæst hvilket ting han have lavet siden 1990, jeg tro der var omkring 20 domme, en del for indbrug, men også nogle for vold. Jeg har ikke ondt af manden!

Til sidst vil jeg blot sige at det mærkelige er nu at jeg er med til at betale (Ja en lille del), at han lever de næste 13 år.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *