Langt tid siden

Ja det er vist ved at være langt tid siden der sidste er kommet noget nyt herover fra. Alting gå som det skal jeg har været i jylland et par gange, holdt en kort sommerferie (1 uge, i jylland.

Jeg har fået købt mig en GPS, til bilen en kammarat af min havde sådan en, som han ikke mente han kunne finde ud af at bruge. (Nævner ingen navne), så den solgte han billigt. Den kunne dog ikke helt klare testen. Jeg ville fra herning til Malmö, og så mente den at jeg skulle over Silkeborg, nok ikke den vej jeg ville vælge. Så den flinke dame i GPS, blev ved med at sige “Vend venligst”, et par gange til der kom lidt mere fornuft i hende.

Idag var jeg nær kørt galt, der var en tumpe på motorvejen, som syntes han skulle ud mellem mig og en anden bil, vi var lige kørt på motorvejen og var på vej op i fart, der var cirka 3 meter i mellem os, lige præcis nok til at hans polo kunne være der. Vi var nok nået op på en fart af 100, og han kørte vel omkring 80, så fandt jeg lige pludseligt ud af hvor fanden bremseren sidder henne i sådan en bil. for at fuldende det ja, så kørte ham tumpen op i den bil som kørte foran mig, så det bremsede lige trafikken på nok en af danmarks mest trafikere motorveje. FLOT…

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *