Cykeltur d. 3 September 2005

Jeg var ude og cykel Lørdag d. 3 september ude omkring øresundsbron, og jeg har taget lidt billeder som kan se her: http://gallery.dalbjerg.nu/Malmo20050903. Jeg fik dog ikke taget billeder af den mest komisk øjeblik på turen, det var på vej tilbage. Der var en dame stået ud af bilen, for at guide manden i at parallel parkerer deres Volvo. Det sjove var så damen stod foran bilen og sagde der var masse af plads. Men der var altså kun 2 cm bagud. Så det endte med en lidt større bule i deres bil, og bilen der holdte bagved. Jeg siger ikke at jeg er bedre til at parallel parkerer, men det så bare så sjovt ud at hun lige havde stået og sagt at der var masse af plads.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *