Julebrev 2007

Hej

Det er jo næsten ved at blive en tradition, at jeg sender et lille julekort ud, med hvad jeg har lavet her det sidste årstid, så i år skal du heller ikke snydes.

Året startede næsten som det plejer med tømmermænd i Struer. Og en lille køretur d. 1. januar til Sverige, for jeg skulle jo arbejde d. 2. januar. Men det der ikke var som sidste år, det var at jeg fandt Heidi, jeg mødte hende nytårsaften. Men der skete der ikke rigtigt noget, det var først et par dage efter hvor hun var på kursus i København, at det skete. Den 10. januar var derfor årets bedste dag.
Hun bor i Århus, så det blev til en del køretur frem og tilbage i året, ja jeg faktisk næsten i Århus eller hun var over ved mig i Helsingborg hver weekend.

Men skiferie skulle jeg i hvert fald også på. Jeg havde lavet en aftale med min lillebror til Østrig i uge 7, og så ville jeg også med min lillesøster til Frankrig i uge 10. Da min lillebror hørte om dette så skulle han i hvert fald også med, så der var vi nede alle sammen. Så turen til Østrig blev nærmeste en opvarmningstur. Der var klart bedre sne i Frankrig end i Østrig, man kunne sagtens mærke at Frankrig næsten jo 1000 meter højere end Østrig. Desværre var jeg blevet lidt halvsløv, tro det var noget influenza af en art, da vi skulle til Frankrig så det ødelagde lige lidt af turen, men ellers var begge uge dejlige.

Ellers gik de næste par måneder med at kører frem og tilbage mellem Århus og Helsingborg, meget kan man sige, men Golfen fik trillede nogle kilometer.

Jeg har altid gerne vil til New York, så vi undersøgte sagen for at flyve derover, kører lidt rundt derover, og så tage hjem igen, men det blev hurtigt for dyrt, så det glemte vi. Da min kæreste gerne ville til Thailand, kiggede vi nærmer på dette, vi fandt nogle okay billige billetter derover, det var med KLM, udenom Charterbranchen. Da ingen af os alligevel gad bruge 14 dage på Phuket og så bare ligge ved stranden, nej vi ville heller ud og se noget andet.
Så vi bestemte os for at vi kun vil leje et hotelværelse i Bangkok, og så fandt vi en tur med Kilroy, som gik til Chaing Mai og ud i junglen deroppe. Resten vil vi finde ud af dernede. Det var vildt spændende, vi var ude og se elefanter male og holde en abe. Ude i junglen hvor vi var på trekkingtur, gik turen igennem junglen hvor vi overnattet i små huse. Derude kaldte de det et Hotel, men jeg er ikke helt sikker på komforten var som et dansk hotel. Vi var også ude og ride på elefanter, samt sejle ned af en flod på bambus tømmerflåde, igennem små vandfald. Du kan se billederne fra turen på vores hjemmeside, www.digogmig.net. Sidst var vi lige et par dage på Phuket, og slappe af, men det endte med at vi blev utroligt solbrændt, det gjorde ondt! Her lejede vi også en bil og kørte rundt, desværre havde jeg ikke fået lavet et udenlansk kørekort, det skal man bruge, hvis man kører uden for EU. Og heldigvis så fik jeg ikke lov til at kører, for vi blev stoppet, ikke fordi vi kørte ulovligt, bare sådan rutine check. Min kæreste havde fået lavet et udenlansk kørekort, så der var ingen problemer i det.

Der vi kom hjem tog jeg beslutningen om at jeg ville flytte over til min kæreste, jeg fortalte min chef, at jeg ville flytte til Jylland, og at jeg godt kunne tænke mig at blive i IT Afdelingen, men kunne ikke rigtigt finde ud af en fair aftale for alle parter. Han foreslog så selv 3 dage på sjælland og 2 dage i jylland. Det var også noget i den stil jeg havde tænkt på, men jeg syntes bare ikke at han fik nok for de penge, som jeg få i løn. Men efter jeg er startede på denne aftale, tro jeg ikke jeg har haft en uge med mindre end 37 timer. Så det er nok en okay aftale alligevel.

Nå men jeg skulle sælge min lejlighed, og jeg var noget nervøs for at jeg ikke kunne for hvad jeg købte den for, da jeg ikke havde gjort noget ved den, overhovedet. Heidi og jeg, bestemte os så for at vi ville male den, helt hvid lige inden, og det gad porte mægleren, solgte lejligheden for det mere end jeg købte den for, som han ville havde i salær. Så jeg gik derfra uden underskud, hvilket jeg er meget glad for, og i sær fordi bilen jo også skulle på danske nummerplader. Noget som jeg vidste godt kunne gå hen og blive halvdyrt. Flytningen til Jylland gik meget nemt, min kæreste forældre kendte en med en stor varebil, hvor alt mit gods det kunne være i, vi flyttet så lortet til Jylland, hvor vi kørte alt ud i min fars lager i Sunds, hvor den dag stadigt står (Det meste af det). Vi skal ud her mellem jul og nytår og så sortere i det, og nok også smide en masse ting ud. Samt finde ud af hvad der egentligt lige står, og måske så sælge noget af det.

Efter jeg flyttede over til Heidi, var der en af hendes veninder, som spurgte om vi ikke vil havde en kat, vi har snakket om at vi nok gerne ville have en kat, men at vi først kunne få den nå vi flyttet i ny lejlighed. (Vi må ikke holde husdyr i vores nuværende, men veninden kom med en god kommentar, nå overboen må havde brødrister så må vi vel også havde kat. (Vores overbo, var kort inden jeg flyttet over taget hjemmefra med sin brødrister tændt, så der gik ild i hans køkken).
Så vi hentede Minnie, jeg tro hun er faldet godt til hos os. Der er i hvert fald mange der siger vi forkæler hende…

Sidste i efteråret, i uge 43 var vi en tur i Skotland, en veninde til mig, og faktisk også til Heidi, var derover i sin praktik som pædagog. Så vi boede billigt ved hende, og var så ude at opleve Glasgow. Heidi kendte en derover også, som vi var ude at kører en tur med op i det skotsk højland, det var utroligt smukt deroppe.

Her til sidste vil jeg blot ønske alle som læser dette brev, en rigtigt god jul og et godt nytår, lad os håbe at vi ses ligeså meget i det nye år som sidste, men gerne mere…

Med venlig hilsen
Kenneth Dalbjerg.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *