Hvem linker til mig?

Hvis du ligesom mig gå en lille smule op i SEO (Søgemaskine optimering), så er en af de vigtigste ting, link til din hjemmeside.
Uden en masse links til en hjemmeside kan man godt glemme at komme til at ligge bedre på f.eks. Google.

Google, har selvfølgeligt en services, hvor man kan se hvem som linker til en, men af en eller anden grund er den ikke særligt god, den viser kun et meget lille udplug af hvem som rent faktisk linker til en.

Her er Yahoo’s Sitebuilder noget bedre.
Her er et link til de hjemmeside som linker til min hjemmeside, på min nye adresse
Link til min nye adresse

Hvor i mod der stadigt er mange som linke til min gamle hjemmeside
Link til min gamle adresse

Det er blandt også en god grund til at jeg ikke har pillet dalbjerg.nu ud af mit domæne, men bort omformer linket til min nye hjemmeside.

You may also like...

1 Response

  1. Hej Kenneth,

    den bedste (gratis) måde at se hvem som linker til din hjemmeside er ved at lave en rapport i Google Analytics. Jeg har skrevet en manual her: http://www.bizzbuzz.dk/2013/09/03/hvem-linker-til-min-hjemmeside/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *