Dummeste dansker på internettet

Hej

Jeg faldt lige over den nok dummeste dansker jeg nogen sinde har mødt. Dette her stod på et forum:

————————————————-
i have a ftp in denmark so please upload torrents and iso to me and download as much you want please upload when you download max users at the time are 6 no ratio shit 768 kb upload for you but if you upload movies avi mpeg please make a danish subs to the movie and if you upload dvdr you are welcome to make it to ratdvd but make sure that there are danish subs selection with

care nuszer denmark
————————————————-

Herefter kunne man download brugernavn, password og ip adresse. Ja så beder man sku selv om at blive boosted. Jeg håber for hans skyld at han har fået slettet alt hans ulovlige programmer/spil til på mandag hvor forumet efter alt sandsynlighed lige bliver kigget igennem af APG, eller en af de andre.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *