Endnu engang DSB

F.eks: I fredags var det helt galt. Toget var 15 minutter forsinket fra malmö syd, der det kom kom der et togsæt som allerede var proppet, så vi var en DEL som ikke kom med toget, så gik der 10 minutter mere, og det næste tog kom. Der var heldigvis plads. Så kom vi ind på hovedbanen, her holdt toget stille og så sagde de at toget ikke kunne kører videre pågrund af et tog foran var brugt sammen, så vi skulle skifte spor, det gik der 10-15 minutter med. Så kørte toget, vi kørte så, og vi holdt længere på nørreport og østerport. Der vi kom til Rungsted Kyst, med et par ophold, sagde de så at toget ikke kørte videre pågrund af de store forsinkelser de har haft. Så vi skulle gå ud og tage toget fra Perron 1. Som kom cirka 5 minutter efter. Det kørte da i det mindste optimalt, og der vi så kom til Klokkedal hvor jeg skal ud, gik jeg ind i kiosken, og 4 minutter efter toget havde smidt os af, hvilket tog kom så. Ja det gjorde det tog som vi var stået ud af. Det kørte altså længere.

Ved ikke om DSB har haft en praktikant, til at styrer deres togdrift den fredag, eller hvad fanden der gik galt.

Tak DSB få at jeg igen kom en time for sent på arbejde.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *