Nyheder fra malmö

Hej

Ja så syntes jeg det efterhånden er tid til engang ny nyheder, herover fra det kolde malmö. I har det sikkert ligeså koldt. 🙂

Siden sidst har jeg haft besøg af min kusinde Jannie, det var hyggeligt, hun var taget herover om fredagen, og valgte at rejse hjem igen om lørdagen, hun havde vist en masse lektier hun gerne vil hjem til det. (Det forstår man jo ikke) 🙂

Ellers har jeg kæmpet med min bank i Danmark, Amagerbanken om at få lov til at låne penge til en bil, men nop det vil de ikke være med til uden det bliver til en latteligt høj rente, og mega meget i afdrag hver måned. Jeg kæmper stadigt med dem, de er efterhånden ved at komme til fornuft.

Jeg var i jylland sidste weekend 4-6 marts, få at hjælpe til med computer og så var jeg på besøg hos min gamle mormor. Jeg rejser nok hjem engang mere her i Marts da retsagen omkring min onkel som blev myrdet i først i november, skal foregå. Det regner jeg i hvertfald med indtil videre.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *