Mærkelige Thiele, Fields

Jeg bestiller tid til øjnecheck i Thiele butikken ude i Fields. Der jeg kommer derud få jeg at vide at jeg skylder nogle penge på en regning som ikke er blevet betalt. Fint siger jeg, den skal vi da bare havde betalt, det er der intet problem i.
Jeg fortæller så at jeg er lidt utilfreds med mine linser, da det ikke er alle som er helt runde, der er mange af pakkerne, som da enten mangler en linse i, eller hvor linsen er gået i stykker. Og at jeg ikke har flere end cirka 10 tilbage, til de næste 2 måneder.
Han siger så at jeg hvis ikke jeg kan fremvise de tomme emballage, så kan han ikke gøre noget, og siger så at jeg er i en situation hvor jeg skal købe ekstra linser.
Jeg se så lidt mærkeligt ud, og han siger så igen at hvis ikke jeg kan fremvise det tomme emballage, så kan han ikke gøre noget.
Fint, så kan jeg sku købe min linser et andet sted fremover. Hvorefter han siger at det kunne vi gøre, og han gå så med til at jeg ikke skal betale for november og december. Jeg betaler det jeg skylder og gå så ud af butikken.

Jeg bruger linser 7 dage om ugen, og det har jeg også bestilt, så ergo kan jeg ikke helt forstår hvad pokker der sker, nå han siger at han ikke kan gøre for at jeg bruger for mange linser. Skal jeg tage dem ud og tage nogen nye på midt på dagen eller?

Hvis han nu bare have valgt at checke om min styrke var okay, og så give mig nogle nye linser med hjem, så have han stadigt mig som kunde fremover, men nu er butikken i en situation hvor han først har smidt mig ud af Thile, samt sagt at aftalen sluttede der. Godt der findes andre butikker hvor man kan købe sine linser.

Husk derfor, hvis du køber linser i Thiele at gemme det tomme emballage, så du senere kan fremvise det over for Thiele, hvis der skulle blive et problem.

You may also like...

2 Responses

  1. Dorte sigga says:

    Du er ikke alene om oplevelsen af at de virkelig er mærkelige i den butik!
    🙂 Hilsen Dorte Sigga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *