Sure Thiele i Fields

Thiele læser åbenbart med herinde. Blev i hvert fald ringet op af en dame som sagde de havde fået nyt personale derude og at hun syntes jeg skulle slette mit indlæg tilbage fra år 2005.
Men nu ligger sagen sådan at min holdning stadigt er at jeg syntes det var en mærkelig episode, og derfor sletter jeg ikke mit indlæg. Og jeg syntes også det er forkert at slette indlæg.

Indlægget fra dengang kan læses her: http://kennethdalbjerg.dk/2005/10/15/m%C3%A6rkelige-thiele-fields

Jeg tro udmærket at folk kan se at det forgik i 2005 og dermed er det pænt langt tid siden, og der kan nå at ske meget på den tid, og de kan evt. også have fået nyt personale.
Da jeg sagde jeg ikke slettede indlæg blev damen dog sur, og fik fyret en masse vrøvl af, derfor overskriften Sure thiele i Fields. 🙂

You may also like...

2 Responses

 1. Fru Sur says:

  Jeg er den “sure” dame, der stadig kan undre mig over din måde at træde i det samme emne på, år efter år. Som jeg sagde til dig, er besætningen i den omtalte butik totalt udskiftet, så hvem er det i grunden du vil ramme?
  Internettet er et fantastisk medie og også god til at give kritik mm, MEN – ulempen er at ingen rydder op i den store masse af forældede oplysninger, der forvirre mere end de gavner.
  Vi kan alle fejle på vores arbejde, men er det fair, at det skal forfølge en person i mange år? Det mener jeg ikke.
  Til sidst – jeg arbejder ikke i Thiele og har aldrig gjort det.

  Venlig hilsen den “sure”

 2. admin says:

  Hej

  Ja og heldigvis er vi så forskellige. Jeg skrev dengang om noget jeg syntes var mærkeligt, og det syntes jeg som sagt stadigt det var mærkeligt.

  Godt nytår til dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *